BBQ feest en buitenlocatie

BBQ feest organiseren in de party tent bij de buitenlocatieCafé Ons Thuis beschikt over een gezellig terras aan het water nabij Breda. Als vanzelfsprekend is ons terras bij mooi weer dé ideale plaats voor een hapje en een drankje met uw partner, gezin of vrienden, maar evengoed kunt u ons terras reserveren voor diverse buitenarrangementen. Denk bijvoorbeeld aan een BBQ feest! Onderstaand hebben wij een enkele van onze buitenactiviteiten voor u uitgewerkt.

BBQ Feest Breda

Ons terras biedt bij uitstek de mogelijkheid voor een groot en gezellig BBQ feest! Met groepen tot wel 100 personen kunt u op het terras van Café Ons Thuis terecht. Door de combinatie van onze grote BBQ en een professionele BBQ’er, hoeft zelfs bij een groot BBQ feest niemand lang op zijn of haar eten te wachten. En mochten de weersomstandigheden niet helemaal meewerken, dan vormt dat geen enkel probleem. Uw BBQ feest kan gewoon doorgang vinden. Met onze grote BBQ party tent, welke wij kunnen opzetten op ons terras, zijn u en uw gasten verzekerd van lekker eten én droge kleding!

Winter BBQ party Breda

Verlangt u in de winter ook wel eens naar het zomerse gevoel? Organiseer dan nu uw eigen Winter BBQ party bij Café Ons Thuis. Door het opzetten van een grote partytent en het plaatsen van diverse heaters, zorgen wij ervoor dat u ook in de winter aangenaam kunt genieten van een heerlijke BBQ. Een werkelijk unieke en onvergetelijke ervaring! Vraag vandaag nog een gezellige winter BBQ aan!

Trouwen aan het water

Wat is er mooier dan trouwen aan het water?! Als u trouwt u in een periode waarin (een gedeelte van) uw trouwfeest in de buitenlucht kan plaatsvinden, overweeg dan vooral om eens een bezoekje te brengen aan Café Ons Thuis. Met mooi weer kunt u, naast onze reguliere feestzalen, eveneens gebruik maken van ons terras aan het water. Een bijzondere dag verdient namelijk een bijzondere locatie! Neem vooral contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden van trouwen aan het water te bespreken. Wellicht wilt u met een boot over rivier de Mark komen aanvaren, of wilt u uw receptie, lunch of diner laten plaatsvinden aan het water. Café Ons Thuis heeft alles in huis om uw volledige bruiloft of trouwfeest tot een onvergetelijk succes te maken.

Buitenconcert

Gezien de rustige ligging van Café Ons Thuis is onze locatie eveneens erg geschikt voor het organiseren van een buitenconcert. Bent u benieuwd wat we op dit gebied voor u kunnen betekenen, dan ben u natuurlijk meer dan welkom om eens geheel vrijblijvend onze locatie te bezoeken. Tevens organiseert Café Ons Thuis in de zomerperiode regelmatig zelf een buitenconcert. Houd onze agenda daarom goed in de gaten. Onze buitenconcerten staan immers garant voor gezelligheid!

Vragen over een BBQ feest of de buitenlocatie?

Heeft u nog vragen over Café Ons Thuis, onze buitenlocatie, een specifieke activiteit of de mogelijkheden om zelf een activiteit bij ons te organiseren? Schroom dan vooral niet om even contact met ons op te nemen middels het online contactformulier of door te bellen met telefoonnummer 076-5931600.

Houd ook onze Facebookpagina in de gaten voor acties!