Bruiloft

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje en bent u op zoek naar de perfecte trouwlocatie? Breda heeft veel te bieden; zo ook de beste trouwlocaties van Brabant. Voor uw speciale dag bent u natuurlijk naar niets minder dan het beste op zoek, en daar helpt Café Ons Thuis u graag mee. Met prachtige zalen en een oogverblindende buitenlocatie, maken we van elk huwelijk een dag om nooit te vergeten.

Bruiloft

Een dag om van te dromen

Ziet u zichzelf al strak in pak of in die prachtige bruidsjurk? Al uw vrienden, familie en kennissen zijn bij elkaar gekomen om de liefde van u en uw geliefde te vieren. Mooier dan dat wordt het niet, toch? Zeker niet als u op de proppen komt met de locatie van uw dromen. Waar vindt u die schitterende trouwlocatie? Bij Breda, vlak naast de A59, ligt Café Ons Thuis. Eén van de leukste trouwlocaties die Brabant u kan bieden!

Bruiloft

Grote zaal, kleine zaal of buiten?

Om uw trouwdag zo mooi mogelijk te maken, is het van groot belang dat de trouwlocatie geschikt is voor uw gezelschap. Heeft u veel genodigden, een select gezelschap of iets daar tussenin? Café Ons Thuis beschikt over een grote zaal met een Frans thema, een kleine Ierse pub en een prachtige buitenlocatie: Thuis Aan Het Water. Voor grotere groepen is het mogelijk om de zalen te combineren. Zo vindt u bij ons gegarandeerd de meest geschikte trouwlocatie van Breda en omstreken.