Feest- & evenementenlocatie

Organiseert u binnenkort een evenement of een feestje en bent u op zoek naar een geschikte locatie, Breda en “Ons Thuis” heten u graag welkom. Onze locatie ligt 5 minuten van Breda, terwijl de A59 en de A16 net zo gemakkelijk te bereiken zijn. We hebben verschillende feestzalen in diverse afmetingen en stijlen. Welke locatie sluit het best bij uw wensen en ideeën aan?

Zaalverhuur Breda

De verschillende locaties kunnen enkel in combinatie met drank en eten worden afgehuurd. Dit heeft als grote voordeel dat alles voor u wordt geregeld. Van begin tot eind heeft u geen enkele zorgen meer, enkel feesten en genieten van uw avond.

Ons pand is voorzien van verschillende locaties. Zo bevindt zich aan de voorzijde van het pand ons restaurant, met bierlokaal. De Ierse pub en de Franse zaal liggen achter het restaurant. Onze zalen kunnen overigens bij elkaar worden gevoegd, zodat ook de grootste groepen bij “Ons Thuis” voorzien zijn van genoeg ruimte voor een mooi evenement.

Op ons terrein aan de achterzijde, ligt onze buitenlocatie aan het Markkanaal. Hier staat een knusse Stube met een (in de zomer) overdekt terras.

Diverse zalen

Er komt veel kijken bij een zaal huren. Breda is de perfecte locatie, nu nog de meest geschikte zaal vinden. Uiteraard adviseren wij u hier graag bij. Zo is de grote Franse zaal perfect voor bruiloften en bedrijfsfeesten, netwerkbijeenkomsten, vergaderingen, workshops, enz.  De Ierse pub heeft eindeloze mogelijkheden voor kleinere groepen tot 100 personen, terwijl de buitenlocatie ‘Thuis Aan Het Water’ ideaal is voor een buitenfeestje of een BBQ, dit in combinatie met onze Stube.

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.