BBQ feest & buitenlocatie

“Ons Thuis” beschikt over een gezellig terras aan het water nabij Breda. U kunt ons terras reserveren voor diverse buitenarrangementen. Denk bijvoorbeeld aan een BBQ feest! Onderstaand hebben wij een enkele van onze buitenactiviteiten voor u uitgewerkt.

BBQ Feest Breda

Ons terras biedt bij uitstek de mogelijkheid voor een groot en gezellig BBQ feest! Met groepen tot wel 250 personen kunt u op het terras van Café Ons Thuis terecht. Door de combinatie van onze grote BBQ en een professionele BBQ’er, hoeft zelfs bij een groot BBQ feest niemand lang op zijn of haar eten te wachten. En mochten de weersomstandigheden niet helemaal meewerken, dan vormt dat geen enkel probleem. Uw BBQ feest kan gewoon doorgang vinden. Onder onze overkapping zijn u en uw gasten verzekerd van lekker eten én droge kleding!

Winter BBQ party Breda

Verlangt u in de winter ook wel eens naar het zomerse gevoel? Organiseer dan nu uw eigen Winter BBQ party bij Café Ons Thuis. Door het opzetten van een partytent en het plaatsen van diverse heaters, zorgen wij ervoor dat u ook in de winter aangenaam kunt genieten van een heerlijke BBQ. Een werkelijk unieke en onvergetelijke ervaring! Vraag vandaag nog een gezellige winter BBQ aan!

Buitenconcert

Gezien de rustige ligging van “Ons Thuis” is onze locatie eveneens erg geschikt voor het organiseren van een buitenconcert. Bent u benieuwd wat we op dit gebied voor u kunnen betekenen, dan ben u natuurlijk meer dan welkom om eens geheel vrijblijvend onze locatie te bezoeken. Tevens organiseert Café Ons Thuis in de zomerperiode regelmatig zelf een buitenconcert. Houd onze agenda daarom goed in de gaten. Onze buitenconcerten staan immers garant voor gezelligheid!

Vragen over een BBQ feest of de buitenlocatie?

Heeft u nog vragen over “Ons Thuis”, onze buitenlocatie, een specifieke activiteit of de mogelijkheden om zelf een activiteit bij ons te organiseren? Schroom dan vooral niet om even contact met ons op te nemen middels het online contactformulier of door te bellen met telefoonnummer 076-5931600.

Houd ook onze Facebookpagina en Instagram in de gaten voor acties!

Locatie bezichtigen? Bel 076 – 5931600 of neem contact op. Dan maken wij graag wat tijd voor u vrij om alles te laten zien.

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.