Bruiloft

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje en bent u op zoek naar de perfecte trouwlocatie? Breda heeft veel te bieden; zo ook de beste trouwlocaties van Brabant. Voor uw speciale dag bent u natuurlijk naar niets minder dan het beste op zoek, en daar helpt “Ons Thuis” u graag mee. Samen gaan we een gesprek aan en horen graag jullie wensen, aan de hand daarvan wordt een offerte gemaakt. Met prachtige zalen en een oogverblindende buitenlocatie, maken we van elk huwelijk een dag om nooit te vergeten.

Een dag om van te dromen

Ziet u zichzelf al strak in pak of in die prachtige bruidsjurk? Al uw vrienden, familie en kennissen zijn bij elkaar gekomen om de liefde van u en uw geliefde te vieren. Mooier dan dat wordt het niet, toch? Zeker niet als u op de proppen komt met de locatie van uw dromen. Waar vindt u die schitterende trouwlocatie? Bij Breda, vlak naast de A59 en A16, ligt “Ons Thuis”.

Eén van de mooiste trouwlocaties die Brabant u kan bieden!

Wat is het grote voordeel dat “Ons Thuis” u biedt voor de dag van u leven. U kunt de ceremonie bij “Ons Thuis” doen, het enige wat u zelf moet doen, is een aanvraag bij de gemeente, voor trouwen op locatie. Na de ceremonie is er tijd om de felicitaties in ontvangst te nemen, aansnijden van de bruidstaart, proosten met bubbels. Alles kan wat jullie wensen zijn.

Daarna is er plaats voor het diner, dit kan informeel met bijvoorbeeld een uitgebreide BBQ of buffet. Natuurlijk is het ook mogelijk om een formeler 3, 4 of 5 gangen diner te nuttigen.

Aansluitend een feestavond in een grote of kleine formatie, het kan allemaal. Het voordeel voor jullie is, dat alles uit handen wordt genomen en je alleen hoeft te genieten van deze bijzondere dag.

Na afloop van uw feest, is het ook nog mogelijk om te blijven slapen in 1 van onze Tiny Houses. In de ochtend wakker worden met een lekker ontbijtje, wat wil je nog meer.

Dit is allemaal mogelijk bij “Ons Thuis”

Grote zaal, kleine zaal of buiten?

Om uw trouwdag zo mooi mogelijk te maken, is het van groot belang dat de trouwlocatie geschikt is voor uw gezelschap. Heeft u veel genodigden, een select gezelschap of iets daar tussenin?

“Ons Thuis” beschikt over een grote zaal, een kleinere Ierse pub en een prachtige buitenlocatie: Thuis Aan Het Water. Voor grotere groepen is het mogelijk om de zalen te combineren. Zo vindt u bij ons gegarandeerd de meest geschikte trouwlocatie van Breda en omstreken.

Locatie bezichtigen? Bel 076 – 5931600 of neem contact op. Dan maken wij graag wat tijd voor u vrij om alles te laten zien.

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.