Evenementenlocatie

De ideale evenementenlocatie, Breda op een steenworp afstand en 4000 m2 aan ruimte voor de meest uiteenlopende evenementen. Klinkt dat te goed om waar te zijn? “Ons Thuis” is ideaal voor al uw feesten, partijen en evenementen Wat voor evenement u ook wilt organiseren; onze medewerkers helpen u graag met het opbouwen van een onvergetelijke dag.

Uw zakelijke evenement

Of u nu een locatie voor 10 personen of voor 500 personen zoekt; “Ons Thuis” biedt de faciliteiten en service die samen zorgen voor de perfecte evenementenlocatie. Breda is binnen 10 minuten te bereiken en we bieden genoeg parkeerruimte en evenementenoppervlak voor grote congressen, personeelsbijeenkomsten of productintroducties. U kunt het zo gek niet bedenken; “Ons Thuis” maakt het mogelijk.

Grenzeloze mogelijkheden

Niet alleen zakelijke evenementen zijn dankzij onze moderne zalen met audiovisuele middelen in goede handen bij Café Ons Thuis; ook voor niet-zakelijke evenementen kunt u bij ons terecht. Onze evenementenlocatie in Breda beschikt over een grote zaal, een kleinere zaal en een prachtige buitenlocatie. De mogelijkheden zijn in feite grenzeloos; samen met u overleggen we wat we kunnen doen om van uw evenement een onvergetelijke gelegenheid te maken.

Benieuwd naar hoe grenzeloos onze mogelijkheden zijn en of we kunnen voldoen aan uw wensen of ideeën? Neem dan contact op via het contactformulier of bel naar 076-5931600. Onze medewerkers helpen u graag met het perfecte evenement.

Vragen over onze evenementenlocatie?

Heeft u vragen over “Ons Thuis” als evenementenlocatie voor uw bedrijfsevenement, congres of personeelsfeest? Schroom dan vooral niet om even contact met ons op te nemen door ons online contactformulier in te vullen of door te bellen naar telefoonnummer 076-5931600.

Locatie bezichtigen? Bel 076 – 5931600 of neem contact op. Dan maken wij graag wat tijd voor u vrij om alles te laten zien.

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.