Feesten & Partijen

Heeft u binnenkort iets te vieren? Viert u bijvoorbeeld een bijzondere verjaardag, gaat u met pensioen of treedt u eindelijk in het huwelijksbootje met de liefde van uw leven? Eigenlijk is er altijd wel reden voor een feestje, maar om de dag extra bijzonder te maken, is niets belangrijker dan een geschikte feestlocatie. Breda en omstreken weten dat ze altijd terecht kunnen bij “Ons Thuis”. Heeft u onze feestzalen al ontdekt?

Uw feest of partij, onze missie

Bij “Ons Thuis” is het onze missie om van uw feest of partij een onvergetelijke dag te maken. U geeft namelijk niet zomaar feest of partij; dat doet u om iets te vieren. En als er iets gevierd wordt, is het belangrijk dat u en de genodigden dit jaren later nog onthouden. Dit zien wij als onze uitdaging. Bij “Ons Thuis” vindt u een feestlocatie bij Breda waar alles voor u geregeld wordt; van ontvangst tot einde het perfecte feestje.

De meest geschikte feestzaal van Breda

Wilt u uw gedenkwaardige moment zo memorabel mogelijk maken? Bij “Ons Thuis” vindt u gegarandeerd de meest geschikte feestzaal van Breda, omdat wij voor ieder wat wils hebben. Viert u uw feest liever in een theaterachtige omgeving met authentieke kroonluchters, dan is onze Franse zaal de ideale locatie. Meer een buitenmens? Ook dan is “Ons Thuis” uw oplossing: onze buitenlocatie aan “de Mark” is de ideale plek voor een onvergetelijke partij.

Locatie bezichtigen? Bel 076 – 5931600 of neem contact op. Dan maken wij graag wat tijd voor u vrij om alles te laten zien.

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.