Trouwlocatie

Gaat u trouwen in Breda of omgeving? Wilt u een trouwfeest geven en bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie aan het water en nabij Breda? Dan biedt “Ons Thuis” u uitgebreide mogelijkheden. Wij kunnen onze trouwlocatie exact afstemmen op de hoeveelheid gasten die u verwacht. Of u nu een trouwfeest houdt met 50 gasten of met 500 gasten, wij schikken ons naar uw eisen en wensen!

Wat dacht u bijvoorbeeld van een trouwfeest in onze theaterachtige Franse zaal, uitgerust met kroonluchters en prachtige authentieke details? Deze feestzaal is uitermate geschikt als trouwlocatie wanneer u op zoek bent naar een klassieke, gezellige en ontspannen sfeer. De zaal is onder andere uitgerust met een dubbele bar en een vast podium waarop een band of DJ kan plaatsnemen. Als vanzelfsprekend kunnen wij u desgewenst volledig ontzorgen door het faciliteren van een professionele catering die al uw gasten voorziet van een heerlijk diner, hapjes en drankjes. Met de uitgebreide ervaring van “Ons Thuis” in het organiseren van trouwfeesten, bent u verzekerd van een geslaagde huwelijksdag. Wij nemen met veel plezier al uw zorgen uit handen, zodat u en uw gasten een onvergetelijke dag met een glimlach beleven!

Trouwfeest Breda, trouwen op maat

Heeft u vragen over de mogelijkheden die Café Ons Thuis kan bieden als trouwlocatie voor uw bruiloft? Schroom dan vooral niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee en kunnen voor u een trouwfeest op maat verzorgen! En heeft u nog niet direct vragen, maar wilt u vooral eens onze trouwlocatie komen bezichtigen, of de sfeer komen proeven? U bent meer dan welkom bij “Ons Thuis” Vul ons contactformulier in of bel direct met telefoonnummer 076-5931600.

Trouwlocatie Breda, trouwen aan het water

Natuurlijk willen wij net als u dat uw trouwdag een dag wordt om nooit te vergeten. En wat is er mooier dan om bij mooi weer te trouwen aan het water. Bij “Ons Thuis” behoort dit tot de mogelijkheden! Ons gezellige terras, gelegen aan “de Mark”, is op verschillende manieren te benutten tijdens uw huwelijksdag. Denk aan een spectaculair ontvangst, een huwelijksvoltrekking aan het water, het maken van foto’s, een diner aan het water of zelfs een trouwfeest in de buitenlucht. Samen met u gaan ervoor zorgen dat uw trouwdag onvergetelijk zal zijn voor u als bruidspaar, maar zeker ook voor al uw gasten. Bent u geïnteresseerd in “Ons Thuis” als uw trouwlocatie aan het water? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Graag tot snel!

Locatie bezichtigen? Bel 076 – 5931600 of neem contact op. Dan maken wij graag wat tijd voor u vrij om alles te laten zien.

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.