Feesten & Partijen

Heeft u binnenkort iets te vieren? Viert u bijvoorbeeld een bijzondere verjaardag of studeert uw kind binnenkort af? Of treedt u eindelijk in het huwelijksbootje met de liefde van uw leven? Eigenlijk is er altijd wel reden voor een feestje, maar om de dag extra bijzonder te maken, is niets belangrijker dan een geschikte feestlocatie. Breda en omstreken weten dat ze altijd terecht kunnen bij Café Ons Thuis. Heeft u onze feestzalen al ontdekt?

Uw feest of partij, onze missie

Bij Café Ons Thuis is het onze missie om van uw feest of partij een onvergetelijke dag te maken. U geeft namelijk niet zomaar feesten en partijen; dat doet u om iets te vieren. En als er iets gevierd wordt, is het belangrijk dat u en de genodigden dit jaren later nog onthouden. Dit zien wij als onze uitdaging. Bij Café Ons Thuis vindt u een feestlocatie bij Breda waar alles voor u geregeld wordt; van begin tot eind het perfecte feestje.

De meest geschikte feestzaal van Breda

Wilt u uw gedenkwaardige moment zo memorabel mogelijk maken? Bij Café Ons Thuis vindt u gegarandeerd de meest geschikte feestzaal van Breda, omdat wij voor ieder wat wils hebben. Viert u uw feest liever in een theaterachtige omgeving met authentieke kroonluchters, dan is onze Franse zaal de ideale locatie. Meer een buitenmens? Ook dan is Café Ons Thuis uw oplossing: met goed weer is onze buitenlocatie aan rivier de Mark de ideale plek voor een onvergetelijke partij.