Feestlocatie

Op zoek naar een feestlocatie in Breda en wilt u een feestzaal huren? Dan biedt Café Ons Thuis diverse mogelijkheden. Onze feestlocatie nabij Breda is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg! Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van feesten en partijen. Reserveer vandaag nog een feestzaal!

Feestlocatie Breda voor verschillende doeleinden

Onze feestlocatie biedt u een groot scala aan mogelijkheden. Zo kunt u bij ons terecht voor een klein intiem feest voor bijvoorbeeld 10 personen, maar ook voor een groot trouwfeest voor wél 500 personen. Met hoeveel personen u het feest ook wilt vieren, bij Café Ons Thuis kunnen we precies inspelen op uw behoefte! Wij doen er alles aan om van uw feest een groot succes te maken, daarom stemmen wij de inrichting van onze zalen af op uw specifieke eisen en wensen. Wij denken graag met u mee, dus schroom vooral niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over onze feestlocatie of mogelijkheden. Onderstaand hebben we ter illustratie alvast wat leuke ideeën uitgewerkt!

Zaal huren Breda | Zaalverhuur voor feesten en partijenZaalverhuur Wilt u een zaal huren voor een feest of partij? Dan bent u bij Café Ons Thuis aan het juiste adres. Onze feestlocatie nabij Breda heeft feestzalen in verschillende grootten en stijlen, die tezamen ruimte bieden voor feesten tot 550 personen! Lees meer over zaalverhuur »
Trouwlocatie Breda | Trouwen breda | TrouwfeestTrouwlocatie Wilt u trouwen in de omgeving van Breda en zoekt u nog een trouwlocatie? Bij Café Ons Thuis hebben wij uitgebreide ervaring met het organiseren van bruiloften. Wij helpen u graag met het samenstellen van een bruiloft op maat! Lees meer over onze trouwlocatie »
BBQ feest organiseren op onze buitenlocatie aan het waterBuitenlocatie Op onze gezellige buitenlocatie, gelegen langs rivier de Mark, kunt u een BBQ feest organiseren!Lees meer over een BBQ feest op onze buitenlocatie aan het water »

Feestlocatie op maat

Heeft u na dit alles toch nog vragen over de mogelijkheden van onze feestlocatie nabij Breda? Neem dan even contact met ons op middels het online contactformulier of via telefoonnummer 076-5931600!