Diverse ruimtes

“Ons Thuis” beschikt of een groot diverse aanbod aan locaties. Alle locaties kunnen ook een verbinding hebben met elkaar.

Want denkt u bijvoorbeeld aan trouwen, hoe leuk is het dan om bij “Ons Thuis” te trouwen aan het water. Na de ceremonie te borrelen en daarna opvolgend een uitgebreid diner, walking diner of een BBQ. Vervolgens te gaan feesten in bijvoorbeeld onze Franse zaal, en om het geheel helemaal af te sluiten met een overnachting in ons Tiny House.

Zo ben je een hele dag bij “Ons Thuis” maar niet in 1 locatie. En mocht je inderdaad besluiten om te overnachten bij “Ons Thuis” na een feestavond, dan heb je heel de dag een Tiny House tot je beschikking. Mocht je jezelf tussendoor willen verkleden, je haar en make-up willen bijwerken,  een douche willen nemen of rustig een bakje koffie willen drinken, kan dat allemaal.

Wat ook een mogelijkheid is om vooraf aan een feestavond in een ontspannen sfeer te dineren in ons restaurant. Om daarna te gaan feesten in de Ierse pub/Franse zaal of Stube. Waar ons personeel u gastvrij ontvangt en u verder ontzorgd.

Zo zijn er allerlei combinaties mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

Ruimtes bezichtigen? Bel 076 – 5931600 of neem contact op. Dan maken wij graag wat tijd voor u vrij om alles te laten zien.

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.