Stube/Thuis aan het water

Genieten in de buitenlucht

Een buitenlocatie huren aan het water; voor velen het ideale beeld van een buitenevenement. Rustig over het water uitkijken, genietend met uw familie, vrienden of collega’s. Voeg er een heerlijk arrangement, zoals een BBQ op locatie aan toe, en uw evenement kan absoluut niet meer stuk.

Onze buitenlocatie is het best te beschrijven als een terras aan het water. Deze buitenlocatie huren kan zowel voor kleinere als voor grotere groepen het begin zijn van een schitterend evenement. Voor groepen tussen de 50 en 500 man is Thuis Aan Het Water een aparte beleving. Een beleving vol comfort, genot en uitzicht over het water.

Stube

Onze Stube is toch wel een van de mooiste locaties van “Ons Thuis”, in de winter is deze sfeervolle locatie alles wat u kunt bedenken bij een Stube, warmte, gezelligheid, knus.

En een prachtig uitzicht op “de Mark”, waar regelmatig bootjes voorbij komen. Een echte houtkachel verzorgd een heerlijke warmte tijdens de koudere dagen. De Stube van “Ons Thuis” is af te huren in combinatie met ons terras. De Stube is voorzien van ledverlichting en geluid.

Zelf feest samenstellen

Ruimte bezichtigen? Bel 076 – 5931600 of neem contact op. Dan maken wij graag wat tijd voor u vrij om alles te laten zien.

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.