Thuis Aan Het Water

Café Ons Thuis gaat voor een huiselijke sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Met verschillende onderdelen maken we dit thuisgevoel zo compleet mogelijk. In 2014 is een nieuw onderdeel toegevoegd: Thuis Aan Het Water. Voor de mensen die zich heerlijk thuis voelen aan het water, kunt u nu een BBQ op locatie samenstellen en nog veel meer. Allemaal op ons sfeervolle terras aan rivier de Mark!

Genieten in de buitenlucht

Een buitenlocatie huren aan het water; voor velen het ideale beeld van een buitenevenement. Rustig over het water uitkijken, genietend met uw familie, vrienden of collega’s. Voeg er een heerlijk arrangement, zoals een BBQ op locatie aan toe, en uw evenement kan absoluut niet meer stuk.

Onze buitenlocatie is het best te beschrijven als een terras aan het water. Deze buitenlocatie huren kan zowel voor kleinere als voor grotere groepen het begin zijn van een schitterend evenement. Voor groepen tussen de 50 en 500 man is Thuis Aan Het Water een aparte beleving. Een beleving vol comfort, genot en uitzicht over het water. De locatie is overigens alleen af te huren voor feesten en partijen tijdens normale openingstijden.

Onze BBQ op locatie

Vooral de BBQ op locatie is een befaamd fenomeen van onze buitenlocatie. Er is een grote tent met een barbecue en eventuele privékok die in te huren is. Het bijbehorende terras, de Stube, kunt u samen met onze buitenlocatie huren, maar is ook los af te huren Het ideale dagje uit in de buitenlucht.