Vergaderlocatie

Bent u al die ellenlange vergaderingen op kantoor ook zo beu en bent u wel eens toe aan een andere vergaderlocatie? Breda is zo’n mooie stad, dus het is zonde om telkens op één plek te vergaderen. Gelukkig huurt u bij Café Ons Thuis eenvoudig een moderne en gezellige vergaderruimte; Breda ligt op een steenworp afstand en u kunt vergaderen in een prachtige omgeving.

Van vergaderpub tot grote Franse zaal

Bij Café Ons Thuis heeft u ruime keuze op het gebied van een vergaderlocatie. Breda is 10 minuutjes rijden met de auto (vanaf het centrum) en de A59 ligt vlakbij. Als klapper op de vuurpijl hebben we een voldoende parkeerruimte, wat betekent dat u met een grote groep terecht kunt voor vergaderingen.

Onze vergaderruimten zijn geschikt voor groepen van 10 tot 120 personen; de grote Franse zaal biedt plek aan heel grote groepen, terwijl de gemoedelijke Ierse pub geschikt is voor kleinere vergaderingen. Beide beschikken ze over audiovisuele middelen waaronder een beamer. U beschikt over alle gemakken van uw kantoor, zoals snelle wifi voor grote gezelschappen, maar dan in een andere omgeving met vernieuwde energie. Zo kunt u weer fris verder met uw werkdag.

Ongestoord vergaderen

Profiteer van professionele catering tijdens uw vergadering, zoals lunch, diner, een borrel of hapjes. Uw vergadering is geheel naar uw specificaties voor te bereiden. Ongestoord en in luxe vergaderen in een vergaderruimte bij Breda; Café Ons Thuis helpt u door de werkdag heen.

Vragen over onze vergaderlocatie Breda?

Heeft u vragen over onze vergaderruimten? Schroom dan vooral niet om even contact met ons op te nemen via ons contactformulier of door te bellen met telefoonnummer 076-5931600.