Zaal huren

Organiseert u binnenkort een evenement of een feestje en wilt u de juiste zaal huren? Breda en Café Ons Thuis heten u graag welkom. Qua ligging beschikken wij over ideaal zaalverhuur. Breda is nog geen 5 minuten verderop, terwijl de A59 net zo gemakkelijk te bereiken is. We hebben verschillende feestzalen in diverse afmetingen en stijlen. Welke feestzaal sluit het best bij uw wensen en ideeën aan?

Zaalverhuur Breda

Een zaal huren bij Breda geeft u heel wat keuze, dankzij het unieke zalencentrum van Café Ons Thuis. De verschillende zalen kunnen enkel in combinatie met drank en eten worden afgehuurd. Dit heeft als grote voordeel dat alles voor u wordt geregeld. Van begin tot eind heeft u geen enkele zorgen meer, enkel feesten en genieten van uw avond.

Het pand is voorzien van verschillende locaties. Zo bevindt zich aan de voorzijde van het pand ons eetcafé, met de Ierse pub en de Franse zaal niet ver verwijderd. Alle zalen kunnen overigens bij elkaar worden gevoegd, zodat ook de grootste groepen bij Café Ons Thuis voorzien zijn van genoeg ruimte voor een mooi evenement.

Diverse zalen

Er komt veel kijken bij een zaal huren. Breda is de perfecte locatie, nu nog de meest geschikte zaal vinden. Uiteraard adviseren wij u hier graag bij. Zo is de grote Franse zaal perfect voor bruiloften en bedrijfsfeesten. De Ierse pub heeft eindeloze mogelijkheden voor kleinere groepen tot 100 personen, terwijl de buitenlocatie ‘Thuis Aan Het Water’ ideaal is voor een buitenfeestje of een BBQ.